Leerlingenraad

De Leerlingenraad is een groep die samen de school wil verbeteren vanuit het perspectief van de leerling. Dit is om leerlingen ook een stem te geven aangezien volwassenen niet altijd meekrijgen waar leerlingen in hun dagelijks schoolleven behoefte aan hebben. Het motto van de Leerlingenraad is dan ook 'Denk hardop!’ om leerlingen aan te moedigen om hun ideeën te delen en werkelijkheid te maken. De Leerlingenraad heeft afgelopen jaren onder andere de volgende projecten gerealiseerd:

  • De doorgeefkast. Een project om spullen een tweede leven te geven. Lees hier meer!
  • Gratis menstruatieproducten voor iedereen die het nodig heeft! Kijk hier de video of Lees hier het artikel
  • Ook houden ze zich bezig met kleinere projecten. Denk bijvoorbeeld aan oud meubilair vervangen, feestjes organiseren en de leeromgeving verbeteren.

Zo werken de leerlingen samen om de schoolervaring voor iedereen te maximaliseren!

Wil jij ook je stem laten horen en is de leerlingenraad écht iets voor jou? Geef je dan op door een bericht te sturen met je naam en klas naar een van de onderstaande contactgegevens.

Wil je niet bij de leerlingenraad maar heb je wel een idee/klacht/vraag? Ben dan zeker ook niet bang om dit te delen. 

Als je eerst een keer wil meelopen om te zien hoe de Leerlingenraad te werk gaat voordat je je besluit neemt, kan dat zeker. Laat het weten!

Instagram: @trevi_leerlingenraad

E-mail: llrtrevi@gmail.com

Duurzaamheid 

Het Duurzaamheidsteam is een tak van de leerlingenraad. Je hoeft geen deel te zijn van de leerlingenraad om hierbij te komen, al overlapt een deel van de leerlingen wel. 

Het Duurzaamheidsteam werkt hard voor een duurzamere toekomst voor de school! Zo hebben ze bijvoorbeeld hun eigen moestuin op school. Ook zorgen ze voor de broodtrommel actie, dit is een wedstrijd waarbij de leukste en duurzaamste broodtrommels een prijsje krijgen. Dit team staat onder leiding van Tonneke Krebbers (Techniek docent).

Mocht je interesse of vragen hebben, stuur een mailtje naar T.krebbers@trevianum.nl, of via Magister.

Trevianum Scholengroep
Trevianum Scholengroep
Trevianum Scholengroep
Trevianum Scholengroep
Trevianum Scholengroep
© Trevianum scholengroep 2023